Vestkoret

Vestkirken, onsdage 16:15–18:15

Syng dig glad

“Man bliver glad af at synge. Det er livsglæde. Små problemer glemmes når man synger og 'de små grå' har godt af den udfordring det er at lære nyt.”

Sådan siger et mangeårigt medlem af Vestkoret, Pederstrup Sogns frivillige voksenkor. Og vi kunne henvise til megen forskning om musikkens gavnlige virkninger, men nøjes med at konstatere at vi har det sjovt sammen hver onsdag i Vestkoret, både når alt går op i en højere enhed og når der er noder der driller. 

Korsang er samarbejde som kunstform. Alle er lige vigtige og ingen kan undværes når musikken skal klinge – det kræver sund koncentration og opmærksomhed på de andre. Og så er det jo bare skønt at “komme indenfor” i dejlig musik!

Vi søger alle typer stemmer, både høje og dybe; for tiden er vi tre stemmegrupper, sopraner, alter og herrer, men vi vil gerne have flere herrer så vi kan blive firstemmige! Du behøver ikke kunne læse noder perfekt, men det er en stor fordel hvis du kan orientere dig i nodebilledet. Du skal selvfølgelig kunne synge nogenlunde rent – men du behøver ikke have en "stor" stemme for at synge i kor!

Det er gratis at deltage, og hvis du er interesseret, skal du bruge tilmeldingsformularen her. Har du spørgsmål, kan du kontakte organist Niels Danielsen på mail: vestorganist@gmail.com. Alle nye medlemmer skal gennem en uhøjtidelig foresyngning, så vi kan få dem anbragt i den rigtige stemmegruppe. 

   Korkalender

   Musikkalender