Minikonfirmand 2023

Til efteråret starter vi et nyt minikonfirmand forløb. Det er et gratis tilbud til alle elever i 3. klasse og kommer til foregå lige efter skole. I løbet af undervisningen skal vi tale om den danske folkekirke og dens rolle i samfundet, de forskellige ritualer og højtider og om livets store og små temaer

Hvorfor minikonfirmand?

Vores sigte er, at forløbet skal være et åndehul i hverdagen, med gode rammer til fordybelse og leg, uden at børnene skal præstere – de skal bare være. I løbet af de 8 gange forløbet strækker sig over, skal vi tale om og reflektere over nogle af livets spørgsmål og aktuelle begivenheder – store som små. Det kan være emner som næstekærlighed, tro, død, venskab, identitet & håb.

En gang varer ca. 1,5 time og hver gang byder vi på en forfriskning når vi mødes og taler om dagen, vi læser en bibelhistorie inden vi tager fat på dagen tema. Hver dag vil der også være en eller anden form for kreativ aktivitet.

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne. Det er ikke en forudsætning at være døbt eller have en tilknytning til kirken. Udgangspunktet for undervisningen vil være bibelhistorier, men fokus for de enkelte dage ligger på almene, menneskelige problemstillinger som nævnt ovenfor. Har I som forældre spørgsmål, er i meget velkomne til at kontakte Jonas som står for forløbet på: 51606014 eller jcha@km.dk. Det er også til Jonas i skal tilmelde jer. Vi glæder os!

   Minikonfirmand