De ni læsninger

Torsdag d. 9. december 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup
Gratis

"De ni læsninger" er oprindelig en engelsk tradition - det er en gudstjeneste med en buket af læsninger fra Bibelen, læst af medlemmer af menigheden, afvekslende med kormusik ved kirkens kor. Den tradition har Pederstrup sogn også holdt i hævd i mange år, hvor kirkekoret medvirker sammen med kirkens præster og frivillige.

Læsningerne er traditionelt en rejse fra Syndefaldet over profetierne om Jesu komme til sluttelig hans fødsel, og er dermed en stemningsfuld optakt til julen.

Musikken underbygger stemningen og selvfølgelig skal vi ikke snydes for en håndfuld af de gode adventssalmer. Efter tjenesten serveres julemiddag og alle er velkomne.