Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Fangekoret

Dato
Søndag d. 12. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup
Medvirkende
Fangekoret fra Vridsløselille
Pris
100 kr.

Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Korleder igennem 22 år, Louise Adrian, synger med indsatte i 5 fængsler, og koret optræder rundt i de danske kirker.

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004, fik offentligheden øje på dem. Der kom efterspørgsel efter koret uden for murene, og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed. I de sidste 12 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark, og der er lange ventelister på deres optræden.

Koret optræder med sange som korsangerne selv har skrevet, samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Fangekoret har overdraget 145.000 kr til Børnetelefonen under Børns Vilkår, som overskud for salget af deres cd’er. Fangekoret har været med til at starte Cafe Exit, som hjælper indsatte i livet efter fængselsstraffen. Der er skrevet bøger og lavet film om Fangekoret, som kaldes for Kriminalforsorgens mest synlige resocialiserende projekt.

Billetindtægterne går ubeskåret til Pederstrup Sogns Menighedsplejes sociale arbejde. Der er et begrænset antal pladser grundet coronarestriktionerne, så skynd dig at købe billetter nedenfor: