×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 14. oktober 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Efter en række anmelderroste albums med fokus på både engelsk middelaldermystik og gamle danske salmer, samt en Steppeulven-pris som årets komponist i 2016, har Klosters sangskriver og omdrejningspunkt Mikael Rahbæk Andreasen kastet sin kærlighed på digteren Simon Grotrians billedrige og eksplosive lyrik. Siden deres første personlige møde i 2017 har Mikael sat musik til over 40 af Simons tekster, og ti af disse resulterede i det ambitiøse album ’Især til de levende’, der udkom tidligere i år og blev modtaget af en begejstret presse. 

Modsat på albummet hvor Mikael i tæt samarbejde med Mikkel Elzer og andre bidragsydere forsøgte at gøre musikken lige så sprælsk og overrumplende som Simons tekster, fremstår Kloster live som en solooptræden, hvor der skæres ind til benet af Mikael Rahbæk Andreasens skæve sangskrivning, og hvor der gives ekstra plads til fordybelse i Simon Grotrians tekstunivers. 

Simon var selv begejstret for, at hans tekster blev gjort til sange, men konfronteret med sine egne ord, når Mikael fremførte sangene for ham, affødte dog et behov for lige at sunde sig lidt med en ekstra cigaret. Som om ordene kom ekstra til live i sungen form. Desværre døde Simon uventet sidste år, men hans forfatterskab fortjener at leve videre, og det gør det i Ballerup d. 14. oktober. 

Forvent en spartansk, intim og nærværende aften! Velkommen!

Koncert med Kloster
Sted Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Pris
Gratis