Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkejazz

Dato
Torsdag d. 3. november 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted
Vestkirken, Platanbuen 6, 2750 Ballerup
Medvirkende
Kirsten Jørgensen

Kalenderen siger november, og kulden og mørket lægger sig som et tæppe over by og land, men også sjæl og krop. Temaet for dagens aftengudstjeneste er "Kulde og varme”. Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at finde varme i en kold tid? Og hvordan sammenligner man en varm kop te med en kold dukkert? Begge kan hjælpe med at lindre, så hvornår har vi brug for henholdsvis kulde og varme i vores liv?


Holder du et godt glas vin og spændende musik, mens du nyder vinen, så prøv at lægge vejen forbi Vestkirken, hvor vi vil byde både på vin og musik

Kirkejazz er en række af aftengudstjenester, der gerne vil lægge fokus på musik og refleksion. De første gudstjenester, som skal foregå i løbet af efteråret, vil have ”Modsætninger” som overskrift. Det kan være så komplekst og nuanceret som hjerne og hjerte eller så simpelt som varme og kulde. Vi vil arbejde både med ord og med musik.

Hvad sker der med mennesker, når de udsættes for modsætninger? Har vi brug for modsætningerne for at holde tilværelsen ud? Er modsætninger livets udfordring eller er de pynten på kransekagen?

Kom og hør, hvad musikken fortæller og hvad ordene siger, mens vi byder på et glas og måske en smule mundgodt.