Sorgens landskab

Onsdag d. 7. december 2022, kl. 17:30
Hedegårdskirken, Hedeparken 21, 2750 Ballerup
50

At miste et elsket menneske er for mange det absolut værste, de nogensinde kommer til at opleve. Det er desuden noget vi alle kommer til at opleve - og jo ældre vi bliver, des flere tab oplever vi.

Som et samarbejde mellem Ballerup og Pederstrup sogne har vi lagt nogle temaaftener om sorg. Vi kalder dem "Sorgens Landskab" og den 7. december er Hedegårdskirken rammen. Vi indleder med at spise sammen kl. 17.30 og bagefter vil hhv. Inge Meibom og Vibeke Fuglsang Olsson holde et kort oplæg om sorg. Kl. 19 går vi ind i kirken og holder en kort andagt.

Arrangementet koster 50 kr. og der er tilmelding til kordegnekontoret senest 2 dage før arrangementet. Man er naturligvis også velkommen til udelukkende at deltage i andagten - og det kræver naturligvis ikke tilmelding.